055 - 843 02 50
[email protected]
Diensten
Diensten

Nieuwe keuken

Bent u van plan uw keuken te verbouwen of een nieuwe keuken te plaatsen? DGI Installaties in Apeldoorn helpt u graag dit te realiseren. Wij kunnen alle voorbereidingswerkzaamheden voor de inbouw van uw nieuwe keuken uit handen nemen.

Waar moet ik aan denken als ik een nieuwe keuken wil?

Het installeren van een nieuwe keuken is nauwkeurig werk. Hiervoor is ervaring en vakmanschap nodig. Maar ook hoogwaardig gereedschap voor een correcte keukeninstallatie. Bij het ontwerpen en voorbereiden moet bijvoorbeeld rekening worden gehouden met alle gas-, water- en elektrapunten.

Wanneer de keukenruimte niet op de juiste manier is voorbereid, zorgt dit vaak voor veel problemen als de keuken eenmaal geleverd wordt. Installateurs moeten dan eerst allerlei zaken gaan corrigeren voordat zij de keuken kunnen plaatsen, en dat kost veel extra tijd. Het komt ook regelmatig voor dat er bepaalde zaken niet correct zijn ingemeten, of dat de keuken zelfs helemaal niet blijkt te passen! Dat wilt u natuurlijk voorkomen.

Wat kan DGI Installaties voor mij betekenen?

DGI Installaties zorgt voor de voorbereiding van het inbouwen van de keuken, namelijk de aanleg van elektra, gas en water. Daarnaast zorgen wij voor de betegeling en overige werkzaamheden. Uw keukenspecialist zorgt vervolgens voor de inbouw van de keuken. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken!

Ja, ik wil meer weten over de voorbereiding van mijn nieuwe keuken!

Wilt u graag meer informatie over wat wij kunnen doen met betrekking tot de voorbereiding van uw nieuwe keuken? Neem contact met ons op voor vragen – we staan u graag te woord! Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Informatie aanvraag: nieuwe keuken