055 - 843 02 50
[email protected]
Diensten
Diensten

Luxe badkamer

Wilt u graag een luxe badkamer? Dan bent u bij DGI Installaties aan het juiste adres! Wij kunnen uw oude badkamer omtoveren tot de mooiste plek van het huis. Dankzij de expertise en ervaring van onze badkamer specialisten bent u bij DGI Installaties altijd verzekerd van het beste eindresultaat!

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van een luxe badkamer?

Er zijn tegenwoordig eindeloos veel mogelijkheden om zowel de uitstraling als het comfort van uw badkamer te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan de installatie van een regendouche, een natuurstenen wasbak, een marmeren vloer, vloerverwarming of een jacuzzi. Maar ook het inbouwen van een eigen sauna behoort tot de mogelijkheden. Overigens kunt u met een aantal kleine aanpassingen, zoals bijvoorbeeld een nieuw lichtplan of vergulde accenten, ook al een zeer luxe uitstraling creëren.

Wat is de werkwijze?

Wanneer u ons inschakelt voor het plaatsen of vernieuwen van uw badkamer, dan bepaalt u natuurlijk zelf hoe u het wilt hebben. Onze badkamer specialisten komen bij u langs om uw huidige badkamer op te meten en de bestaande bouwkundige voorzieningen in kaart te brengen. Vervolgens maken we samen met u een ontwerp voor uw nieuwe luxe badkamer. Uiteraard kunnen we u hierbij van een deskundig advies voorzien.

Zodra het ontwerp in alle opzichten aan uw wensen voldoet, gaan we aan de slag. Afhankelijk van wat er precies moet gebeuren kunnen wij uw oude badkamer slopen en afvoeren, de waterleidingen en afvoerleidingen verleggen, de badkamer betegelen en de sanitaire voorzieningen en badkamer meubels plaatsen en aansluiten. Het renoveren van een complete badkamer neemt gemiddeld 10 werkdagen in beslag. Kleinere aanpassingen kunnen sneller worden opgeleverd.

Ja, ik wil ook een luxe badkamer!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot een nieuwe luxe badkamer, neemt u dan gerust contact op met DGI Installaties. Onze badkamer specialisten staan u graag te woord!

 

Informatie aanvraag: luxe badkamer