055 - 843 02 50
[email protected]
Diensten
Diensten

Renovatie

DGI Installaties is gespecialiseerd in het uitvoeren van sanitair renovaties. Het renoveren van een badkamer en/of toilet vergt de nodige expertise, maar is over het algemeen wel stukken voordeliger dan wanneer u ervoor zou kiezen om alles compleet te vernieuwen.

Wat kan DGI Installaties voor mij betekenen?

DGI Installaties levert en installeert complete sanitaire voorzieningen voor de badkamer en het toilet. Daarbij kunnen we gebruik maken van alle materialen die u wenst. Of u nu alleen het toilet wilt vervangen, uw badkamer compleet wilt renoveren of een luxe badkamer wilt die voorzien is van natuursteen en alle moderne sanitaire voorzieningen, wij kunnen het voor u verzorgen.

Wat is de werkwijze voor sanitair renovaties?

Om te beginnen gaan we met u rond de tafel zitten om uw wensen en behoeften te bespreken. We meten uw badkamer op en maken een bouwtekening. Voor de keuze van het sanitair werken wij samen met een aantal gerenommeerde groothandels in sanitair. In overleg met de groothandel kunt u een keuze maken uit het sanitair en badkamermeubels. Zodra alles helder is, gaan we aan de slag. Een sanitair renovatie of verbouwing duurt bij ons gemiddeld 10 werkdagen. Hier vallen de volgende werkzaamheden onder:

  • Het slopen en afvoeren van uw oude badkamer;
  • Het storten van de vloer;
  • Het plaatsen van de douchemuur;
  • Het installeren van het leidingwerk;
  • Het betegelen van de badkamer;
  • Het monteren van het sanitair;
  • Het stucwerk, voegwerk en kitwerk;
  • De afwerking;

Voor het bouwkundige gedeelte en het betegelen werken wij samen met enkele zeer vakkundige aannemers uit Apeldoorn en directe omgeving.

Ja, ik wil meer weten over sanitair renovaties!

Heeft u interesse in onze diensten op het gebied van sanitair renovaties en wilt u graag een offerte op maat aanvragen? Neemt u dan contact op met DGI Installaties! Onze badkamer specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Informatie aanvraag: renovatie